Saturday, 8 November 2014

Cara Mengatasi Segala Masalah/Problem??


Assalamualaikum wbt

Bismillahhirrahmanirahim.

Kadang-kadang aku adalah pemikir yang hebat waktu aku bersendirian
dan waktu yang paling banyak bersendirian adalah ketika
kedua-dua kaki rapat ke peha, dan perut juga rapat ke peha,
kepala hampir di lutut.
dan bunyi air sedang mengalir menghilangkan kesan-kesan najis aku.

hehe jangan marah.

Aku termenung memikirkan tentang masalah??

Ye semua orang ada masalah, kalau kita tanya kepada budak tadika pon mungkin dia sedang fikir masalah dia.

Tuesday, 9 September 2014

LIST OF SCAMMER

Scam in deep web

this whole forum is scam , he is only one create forum, create all thread post all, create new user.
you can not post on forum because it is lock only he can post

dont let him scam other people

wallstreet forum:

http://z2hjm7uhwisw5jm5.onion

ppmaster@safe-mail.net 
electornics@Safe-mail.net
ccseller@safe-mail.net 
blackwidow@Safe-mail.net 
dreameur@safe-mail.net

expensive lesson dont trust any too good to be true

He also manage to get rid other complain about him, I dont know how he do it..



Saturday, 5 July 2014

Insansimple berhenti melancap



Aku mula melancap/menonton lucah waktu umur 16 .

so tahun ni aku BERAZAM nak berhenti selama dari melancap/lucah ni.

 sebab-sebab nak berhenti melancap :

1. sebab benda ni terlalu mengganggu life aku, dari segi :

Tenaga, 
Mental 
Duit.. 

pastuh mental pulak rasa bodoh je sebab anytime you will thinking fantasi about damn shit dan duit banyak habis kat bende ni nak main internet kena topup byk2 just just this ....what a waste,

Aku banyak baca website international yang diorang ni walaupun dah kahwin tetap nak lancap@lucah jugak sebab apa?

Aku ingatkan mula-mula dulu orang bujang je melancap rupa-rupanya sesuatu benda yang kita buat selalu akan menjadi tabiat sehingga zaman ke rumah tangga.

Pastu aku ingat orang putih suka melancap rupa-rupanya diorang pon ada forum diorang sendiri bincang masalah ni dan cara-cara nak berhenti melancap.

Okay So aku akan update cerita-cerita bagaimana aku berhenti melancap.
Post ni akan diupdate dari masa ke semasa.

Friday, 21 March 2014

MODafinil aka NZT-48 whatever you call it real brain food

kalo korang ade pill macam dalam citer ni , rase macam mane life korang sekarang?

Okay rasenye korang ade tengok movie " Limitless " tahun 2011, pill nzt48 hero tu makan jadikan dia super brain tu baru betul super brain food, tapi yang kali ni aku nak citer in real life laa mungkin just 1% dari dalam citer tu tapi just more than enough

MODAFINIL @ PROVIGIL @ Modalert @ modvigil @ nootrpics

To become average just do what average man do
But to become success make better than average.

Yang ubat ni try to do with otak korang, uplimit your inner brain bekerja lebih masa tanpa penat .

Orang kata smart drug, wonder drug yela sebab ada kajian setiap 1 dari 4 pelajar universiti oxford makan ubat ni. tu tak campur broker saham.

Macam best je kan.

tapi apasal tak amek dadah mcm ais ke syabu? just mmg tuk bg tak penat

Ade beza :